LEER ONS KENNEN

Ervaring is de sleutel

BOKA Services is geboren en opgericht in 2001. Wij bij BOKA Services zijn gespecialiseerd in het voldoen aan de behoeften van zowel onze werknemers als de klant. Of u nu een klant bent die op zoek is naar een succesvolle samenwerking met ons om u te voorzien van vastberaden en betrouwbare werknemers of u bent iemand die op zoek is naar een bedrijf dat kan investeren in uw vaardigheden en uw toekomst door de baan te vinden die het beste bij u past, BOKA Services is wat u zoekt!

Bij Boka Services draait alles rond de mensen. We investeren in onze werknemers door hen alle nodige opleidingen en bijscholingen te geven die nodig zijn om hun potentieel te verhogen en hun werkervaring, vaardigheden en kennisdatabank uit te bouwen. We zijn trots op het gebouw en investeren in het creëren van een mooie toekomst voor elk individu. We weten dat succes een verzameling van relaties is en als iemand het wil maken in het leven, moet iemand anders hem of haar de weg wijzen. Daar zijn we hier voor!

Onze aanpak en passie voor wat we doen is duidelijk zichtbaar in onze werknemers en onze partnerschappen. Wij geloven dat de grootste investering een investering is die ons overleeft. Ons doel is om levens te veranderen door mensen kansen te bieden die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Ons doel, onze visie en onze missie zorgen ervoor dat we streven naar perfectie in wat we doen. Dit stelt ons in staat om flexibel en gemakkelijk te reageren op de eisen van beide partijen en een werkrelatie op te bouwen die niet alleen succes op korte en lange termijn garandeert, maar ook kansen biedt voor de toekomst van zowel onze werknemers als onze klanten. Ga voor meer informatie over onze diensten en de banen die we aanbieden naar onze dienstenpagina of neem nu contact met ons op.

LEER ONS KENNEN

0

Tevredenheid van de klant! We zegevieren over de concurrentie door elke taak die door onze klanten wordt gevraagd met succes uit te voeren.

0

Succespercentage! We zijn gepassioneerd over wat we doen en de statistieken spreken voor zich!

0

Beschikbaar Flex Worker Team! We waarderen onze werknemers en weten dat hun welzijn en individuele prestaties onze prioriteit zijn.

0

Flexibele werknemerstevredenheid! We investeren in onze werknemers met alle nodige opleidingen die door ons worden verstrekt en betaald.

Onze eenheid zorgt voor het succes en de integriteit die we hoog houden!

Bonny
Bonny
Directeur
Anamaria
Anamaria
Recruiter
Eduard
Eduard
Administratie medewerker
Elisavet
Elisavet
Operationeel manager

Schrijf

Kantoor e-mail
recruitment@bokaservices.com
Bedrijven e-mail
info@bokaservices.com

Bel

hoofdkantoor
+31 (0) 36 785 47 94
bedrijf
+31 (0) 6 2788 4594

Bezoek

Sinonstraat 1, 1363 VX Almere