Over ons

Onze doel is het allerbeste in mensen naar boven te halen

Mensen maken de organisatie

Mensen maken de organisatie. Het is de combinatie van hun persoonlijkheid, talenten en potentieel die de identiteit van de organisatie definieert en haar succes bepaalt. Daarom is het niet alleen sociaal om rekening te houden met de mensen in de organisatie – de werknemers – het is ook nog eens heel slim. Door zorgvuldig werknemers te kiezen die echt bij de organisatie passen en vervolgens goed voor hen te zorgen, zal de organisatie gemakkelijker haar doelen realiseren. Het resultaat is een maximaal rendement en bovenal tevreden klanten. Klanten die terugkomen en ‘het voort zeggen’.

Alles draait om de mens

Dit is waar wij in geloven en naar handelen. Vandaar dat bij Boka Services alles draait om de mens. Bij onze werving en selectie schenken wij veel tijd en aandacht aan onze opdrachtgevers en aan de mensen die zich aanmelden voor onze vacatures. Dit begint bij de opdrachtgevers. Wat zijn hun wensen? En nog belangrijker, wat is hun identiteit, hun visie en de organisatie cultuur? Vervolgens stellen wij ook vragen aan de uitzendkrachten. Wie zijn zij? Wat is hun potentieel? En wat is hun intrinsieke motivatie? Met het antwoord op dit soort vragen, kunnen wij uitzendkrachten voorstellen die voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.

Hoe nu verder

Als de keus eenmaal is gemaakt, gaan we met beide partijen kijken naar de verdere ontwikkeling en training van de uitzendkracht. Wat heeft de uitzendkracht nog nodig om haar of zijn potentieel optimaal in te zetten voor de organisatie? Met andere woorden: hoe kunnen wij de organisatie ondersteunen, zodat deze goed voor haar werknemers zorgt? Want als de organisatie goed voor haar mensen zorgt, zullen de mensen goed voor de klanten van de organisatie zorgen. Gelukkige werknemers en klanten creëren een succesvolle organisatie.

Ons team

Bonny Karangwa

Directeur

Roliene Steinbach

HR Manager

Shaafi Balile

Planning

Eduard Cabut

Administratief medewerker

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan direct contact met ons op