Opleiding en training

Laat ons uw personeel begeleiden en opleiden

De kracht van uw organisatie vindt u bij uw mensen. Een combinatie van kennis, ervaring, vaardigheden, persoonlijkheid en potentieel bepaalt hoe uw werknemers hun werk uitvoeren, met u meedenken en met uw klanten omgaan. Daarom is het heel belangrijk om aandacht te besteden aan uw werknemers en hun ontwikkeling. Hier staat u niet alleen voor. Als maatschappelijk verantwoorde werkgever en erkend leerbedrijf houdt onze begeleiding niet op bij het vinden van de juiste uitzendkracht voor uw vacature.

Begeleiding van uitzendkrachten

Boka Uitzendbureau is een erkend leerbedrijf dat samenwerkt met gemeenten en andere organisaties. Wij begeleiden onze uitzendkrachten bij de uitvoering van hun werkzaamheden in uw organisatie en bieden aanvullende opleiding en training die gericht zijn op hun functie en de bijbehorende taken. Samen stellen wij een plan op voor de ontwikkeling van uw nieuwe werknemer waar iedereen van profiteert: uw organisatie, de uitzendkracht en uw klanten. Bij de uitvoering van dit plan blijven wij de uitzendkracht volgen en sturen wij in overleg bij, waardoor de uitzendkracht en uw organisatie de gestelde doelen realiseren, ook op lange termijn.

Boka Body Search Training

De Boka Body Search Training is een aanvullende training voor nieuwe en ervaren beveiligingsmedewerkers. In deze training maken de deelnemers kennis met onze eigen ontwikkelde fouilleer methodiek en leren zij deze toe te passen in hun werk op luchthavens, in horecagelegenheden en bij evenementen.

Wilt u uw personeel laten opleiden?

Wilt u uw eigen personeel door ons laten opleiden en trainen? Ook als u geen opdrachtgever bent, leiden wij met alle plezier uw personeel op. Neem gerust contact met ons op. Aan de hand van uw opleidingswensen stellen wij graag een ontwikkelingsplan op maat voor u op.

Neem contact met ons op voor meer informatie