Koerier

Vacature inhoud
Wij zijn opzoek naar een ervaren en hardwerkende koerier voor een uitdagende opdracht. Je gaat aan het werk voor twee bekende pakketvervoerders in voornamelijk het zuiden en het oosten van het land. Voor beide organisaties ben jij zes dagen in de week flexibel inzetbaar o.b.v. de vraag. Gemiddeld ben je minimaal vier dagen in de week aan het werk voor acht uur per dag.

Wat bieden wij
De verdiensten zitten tussen de €2,45 – €3,20 per stop. Tevens kun je per werkdag minimaal rekenen op 60-80 stops. Dit betekent een minimale opbrengst van €2.546,- excl. BTW per maand.

Wie ben jij?
Jij bent een ZZP’er en in het bezit van een eigen bestelbus met de minimale grote L2H2. Omdat jij een flexkracht bent, heb je geen vaste route. De route die je krijgt wordt ook niet automatisch voor jou gegenereerd. Wanneer jij bent ingewerkt zal je probleemloos elk gebied kunnen rijden met jouw eigen geplande route via Google Maps. Er wordt van je verwacht dat je inzet toont om deze werkmethode goed te beheersen. Hiermee behalen wij de beste resultaten voor de opdrachtgever. 

Vragen over deze vacature?
Voor vragen over deze vacature, kun je bellen met Roliene Steinbach. Mail naar rsteinbach@bokaservices.com of bel 06 – 28 39 39 43