Vacature Productiemedewerker 40 uur

Vacature inhoud

Ben jij een gedreven aanpakker die snel leert of een ervaren productiemedewerker en woon je in de buurt van Lelystad? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Als productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in het werkproces. Een van jouw taken is onder andere het uitpakken van kledingdozen. Ook zorg jij ervoor dat de hangkleding netjes naar de stomerij afdeling wordt gebracht. Verder controleer jij bij het uitpakken van de kleding of er oneffenheden zichtbaar zijn. Deze oneffenheden worden vervolgens door jouw collega’s gerepareerd. Na het stoomproces wordt de kleding verzonden naar diverse winkels in Nederland zoals Zara, Bershka en Pull&Bear.

Wat bieden wij?

Boka Services is een uitzendbureau gespecialiseerd in het werken in de luchtvaart en logistiek. Bij ons werken betrokken en gemotiveerde flexwerkers. Wij bieden jou een flexibele baan met wisselende diensten en doorgroeimogelijkheden. Het basisuurloon is tussen € 10,72 en 11,53 (exclusief onregelmatigheidstoeslag) op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring.

Wekelijkse of indien gewenst 4 wekelijkse verloning;

Reiskostenvergoeding;

8.33% vakantiegeld;

Vakantiedagen conform CAO;

Team van enthousiaste collega’s.

Werktijden:

06:30 – 14:30  (Ochtenddienst )

14:30 – 22:30 (Avonddienst)

Je werkt in twee verschillende diensten.

Wie ben jij?

Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om zowel doordeweeks als in het weekend ploegendiensten te werken. Je bent een harde werker en je kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Functie eisen

Je bent bereid om logistieke werkzaamheden uit te voeren of deze te leren. Beheersing Nederlandse en Engelse taal. Jij bent iemand die initiatief neemt, vragen stelt en wil leren. Je bent fysiek sterk (in verband met staand werken). Ervaring als productiemedewerker is een pre maar geen vereiste. Je beschikt over eigen vervoer zoals een auto, scooter of fiets. Het bedrijf is namelijk niet te bereiken met het openbaar vervoer.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Of heb je eerst nog vragen over de functie? Neem contact op met  R. Steinbach Boka Services Uitzendbureau via  06-28393943 of mail rsteinbach@bokaservices.com .

 

Cargo Ramp medewerker (24 – 40 uur p.w)

Vacature inhoud
Je treft voorbereidingen op het platform om te zorgen voor een goede afhandeling. Denk hierbij aan het klaarzetten van het benodigde materieel en ground service equipment; Het plaatsen en/of aansluiten van de ground power unit; Plaatsen van wielblokken, pionnen en vliegtuigtrappen; Het bedienen van alle ground service equipment, waaronder een trekker, ground power unit, transportband, palletmover en vliegtuigtrap; Het laden of lossen van vracht uit het vliegtuig; Zorgdragen voor het transport van vracht van loods naar het platform en vice versa; Je draagt zorg dat al het afhandelingsmateriaal na gebruik in de opstelvakken wordt gezet en dat defect materiaal van het platform wordt gehaald; Het rapporteren van onregelmatigheden en/of afwijkingen aan de voorman; Het onderhouden en schoonhouden van trekkers en platformmateriaal; Het ondersteunen van transport- of loodsactiviteiten.

Wie ben jij?
Je beschikt over minimaal een VMBO / MAVO werk-en denkniveau; Flexibiliteit, stressbestendigheid en een teamplayer mentaliteit; Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt kennis van de Engelse taal; Je bent in staat fysiek belastende arbeid (veilig) te verrichten; Je bent in het bezig van een rijbewijs B of een brommercertificaat; Werken in wisseldiensten is voor jou geen probleem.

Wij bieden
Een leuke en uitdagende functie binnen een groeiende en dynamische organisatie; Een functie voor 24 tot 40 uur per week; Een salaris tussen €1.840 en de €2.290 (o.b.v. fulltime dienstverband), afhankelijk van de aanwezige ervaring en exclusief de onregelmatigheidstoeslag; Een vaste vergoeding voor de onregelmatige diensten; Een tegemoetkoming in de reiskosten. 

Vragen over deze vacature?
Voor vragen over deze vacature, kun je bellen met Roliene Steinbach. Mail naar rsteinbach@bokaservices.com of bel 06 – 28 39 39 43