Cargo Office Medewerker (36 uur p.w)

Vacature inhoud
Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het administratieve deel van het vrachtafhandelingsproces. Je behandelt vrachtbrieven, legt deze vast in het geautomatiseerde systeem, distribueert deze, maakt douane documenten en manifesten op, controleert zendingen met gevaarlijke stoffen, verwerkt onregelmatigheden en communiceert met onze klanten. Je plant het fysieke proces met onze klanten en volgens hun richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uw werkzaamheden binnen gestelde deadlines en tevens voor de juistheid van de door jou en jouw collega’s vastgelegde gegevens.

Wat bieden wij?
Boka Services is een uitzendbureau gespecialiseerd in het werken in de luchtvaart. Bij ons werken betrokken en gemotiveerde flexwerkers. Wij bieden jou een flexibele baan met wisselende diensten en doorgroeimogelijkheden.

Werktijden:
06:00 – 14:00 (Ochtenddienst )
14:00 – 22:00 (Avonddienst )
22:00 – 06:00 (Nachtdienst )

Het basissalaris is tussen € 1672 en € 1900 (exclusief onregelmatigheidstoeslag) op basis van een 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring. Bovengenoemde functie wordt in volcontinudienst verricht (dag/ avond/nacht/weekend).

Wie ben jij?
Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent flexibel, stressbestendig en kan goed in teamverband werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van douanewetgeving is een pré.

Een Veiligheidsonderzoek “Staat van Inlichtingen B- Burgerluchtvaart” maakt deel uit van de selectieprocedure. 

Vragen over deze vacature?
Voor vragen over deze vacature, kun je bellen met Roliene Steinbach. Mail naar rsteinbach@bokaservices.com of bel 06 – 28 39 39 43