Vacature Productiemedewerker 40 uur

Vacature inhoud

Ben jij een gedreven aanpakker die snel leert of een ervaren productiemedewerker en woon je in de buurt van Lelystad? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Als productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in het werkproces. Een van jouw taken is onder andere het uitpakken van kledingdozen. Ook zorg jij ervoor dat de hangkleding netjes naar de stomerij afdeling wordt gebracht. Verder controleer jij bij het uitpakken van de kleding of er oneffenheden zichtbaar zijn. Deze oneffenheden worden vervolgens door jouw collega’s gerepareerd. Na het stoomproces wordt de kleding verzonden naar diverse winkels in Nederland zoals Zara, Bershka en Pull&Bear.

Wat bieden wij?

Boka Services is een uitzendbureau gespecialiseerd in het werken in de luchtvaart en logistiek. Bij ons werken betrokken en gemotiveerde flexwerkers. Wij bieden jou een flexibele baan met wisselende diensten en doorgroeimogelijkheden. Het basisuurloon is tussen € 10,72 en 11,53 (exclusief onregelmatigheidstoeslag) op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring.

Wekelijkse of indien gewenst 4 wekelijkse verloning;

Reiskostenvergoeding;

8.33% vakantiegeld;

Vakantiedagen conform CAO;

Team van enthousiaste collega’s.

Werktijden:

06:30 – 14:30  (Ochtenddienst )

14:30 – 22:30 (Avonddienst)

Je werkt in twee verschillende diensten.

Wie ben jij?

Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om zowel doordeweeks als in het weekend ploegendiensten te werken. Je bent een harde werker en je kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Functie eisen

Je bent bereid om logistieke werkzaamheden uit te voeren of deze te leren. Beheersing Nederlandse en Engelse taal. Jij bent iemand die initiatief neemt, vragen stelt en wil leren. Je bent fysiek sterk (in verband met staand werken). Ervaring als productiemedewerker is een pre maar geen vereiste. Je beschikt over eigen vervoer zoals een auto, scooter of fiets. Het bedrijf is namelijk niet te bereiken met het openbaar vervoer.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Of heb je eerst nog vragen over de functie? Neem contact op met  R. Steinbach Boka Services Uitzendbureau via  06-28393943 of mail rsteinbach@bokaservices.com .